ж.к.Манастирски ливади, ул. Мур 28
София,
България
23.2819896
42.6635982
UserLikes
Име: ВИКОН АКАУНТИНГ
Адрес: София, ж.к.Манастирски ливади, ул. Мур 28
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.vikon-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Финансово-счетоводни услуги
Дейност:

Цялостно финансово-счетоводно обслужване

Ключови думи: счетоводство, счетоводни услуги, финансовосчетоводно обслужване, счетоводно обслужване, aбонаментно счетоводство

За нас

ВИКОН АКАУНТИНГ
Успешното управление и безпроблемното протичане на дейността на всяка една фирма изисква нейният собственик да разполага с информация във всеки един момент за състоянието на собствените и привлечените капитали, видовете ценности, с които разполага, и техните количества, взаимоотношенията с лицата, с които встъпва в делови отношения, вземанията и задълженията на предприятието, както и всички видоизменения, произтичащи от живота на стопанството.

Счетоводството е необходимата информационна и контролна система, която е най-верният и точен помощник и съветник на собственика. Счетоводството наблюдава, измерва, анализира, регистрира и контролира стопанската дейност на предприятието. В съвременните икономически условия то е основата за вземането на обосновани, ефективни и гъвкави решения.

Викон Акаунтинг ООД е организация с основна дейност извършването на цялостно финансово-счетоводно обслужване (Абонаментно счетоводство) на малки и средни предприятия. Фирмата, регистрирана през 2007, стартира своята дейност в областта н
ВИКОН АКАУНТИНГ
а счетоводството, данъчно-осигурителното право и финансите, като изцяло предоставените услуги са съобразени с действащото в Република България данъчно законодателство.

Екипът на Викон Акаунтинг ООД е съставен изцяло от млади и ерудирани специалисти, вярващи, че професионалното отношение е най-ценно за нашите клиенти. За нас от особено значение е информацията, особено в една толкова динамично развиващата се сфера, каквато е счетоводното обслужване. Затова искаме да осигурим най-доброто и качествено обслужване на хората, които ни се доверяват, като се стремим към непрекъснато усъвършенстване на знанията и актуално и своевременно получаване на всички новости в законодателството.

За своите клиенти, екипът на Викон Акаунтинг ООД предлага следните услуги:

Абонаментно счетоводство
Изготвяне на годишни счетоводни отчети
Регистри по ДДС с подаване на справки - декларации
Разплащателни ведомости с подаване информация за осигурителните вноски
Статистически форми
Отчетни форми пред БНБ
Годишна данъчна декларация
Kонсултации



 
Открийте ни в Google+